Zone3

Vi är stolta över att vara ett av de ledande varumärkena triathlon i världen, etablera oss som ett av de mest spännande och framåttänkande märken på marknaden. Vår strategi har alltid varit produkt först och denna filosofi har hjälpt oss att nå de högsta bransch granskning enligt hastighet, komfort, prisläge och innovation.

 

Vår första kollektion lanserades 2009 efter år av forskning och utveckling av elitidrottare vid Loughborough University; en av Europas ledande idrottsforskning facilities.The sortiment har fortsatt att utvecklas och växa, catering för varje aspekt av triathletes garderob. Från våtdräkter och tri kläder, att badkläder och tillbehör – det är lämpad för nybörjare hela vägen till proffs.

Företaget byggdes med idrottaren i åtanke redan från början och produkt första filosofi säkerställer att kunden alltid får den bäst presterande produkten oavsett om det är för träning, racing eller fritid. Vi vet hur viktigt även de minsta detaljerna är och extrema utrustningen behöver utföra på.

Vi inte bara använda sportteknologi och labbtester, men ännu viktigare, lyssna på kunderna och använda deras feedback för att ytterligare förbättra sortimentet. Varje tyg och panelen är noggrant utvalda och utformade för att maximera kundupplevelsen och tack vare denna uppmärksamhet på detaljer, har vi blivit nummer ett säljande varumärke i Storbritannien och en av de snabbast växande i Europa. Zone3

1_1